Het brede dienstenpakket en de eerlijke adviezen en tarieven maken van BKBD Beveiliging de beveiligingsspecialist voor bedrijven en particulieren, maar ook voor (zorg)instellingen, winkels en scholen. BKBD Beveiliging ontzorgt op het gebied van veiligheid. Afhankelijk van de situatie en wensen wordt de dienstverlening klantgericht op maat aangeboden.

BKBD Beveiliging is gevestigd in Zwolle op de Dokter van Deenweg 108. Van hieruit worden onze diensten gecoördineerd. Ook vertrekken van hieruit dagelijks surveillancevoertuigen de regio in voor het verrichten van onder meer mobiele surveillances, opening- en sluitronden, brand/sluitronden, controleronden, visitatie, assistentieverlening en alarmopvolging.

 

Bob Kooistra
Als eigenaar van BKBD word ik blij van alle mooie samenwerkingen en klussen die we mogen uitvoeren. Geweldig om als bedrijf andere organisaties te kunnen ondersteunen d.m.v. beveiliging en dienstverlening!

 

Beschrijving BKBD
BKBD is opgericht door Bob Kooistra ondernemer en beroepsoptimist.

 

Zij zijn sterk in de Horeca en evenementen branche.

Maar daarnaast staan ze ook 24/7 voor u klaar bij: particulieren, bedrijven, overheid en verkeersveiligheid, kortom BKBD Beveiliging ontzorgt op gebied van veiligheid.

Onze beveiligers zijn zich goed bewust van de aard van hun opdracht. Inlevend waar dat kan, resoluut waar dat nodig is. Zij onderscheiden zich door een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en het effectief gebruikmaken van non-verbale communicatie. Zij bezitten de vereiste opleidingspapieren en volgen periodiek bijscholingsactiviteiten.

 

Kennis maken?

Wilt u graag overtuigd worden van onze beveiliging met een glimlach, of van een van onze andere diensten? We maken graag met u kennis voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via: 06 - 385 731 45, via onderstaand contactformulier, of via info@bkbd.nl.

De koffie staat klaar!

Copyright © 2019 BKBD Beveiliging | Alle rechten voorbehouden | Website: Rootz* reclamebureau | Partners